SAOPŠTENJE SRPSKOG BIOLOŠKOG DRUŠTVA POVODOM OPŠTINSKOG TAKMIČENJA IZ BIOLOGIJE

22. март 2020 Vladimir Nikolic Vesti

Poštovani,

Kao što vam je poznato, zbog novonastale situacije okružne rang liste iz razumljivih razloga nisu mogle biti završene i objavljene u roku od 5 radnih dana, kako je bilo predviđeno Pravilnikom o takmičenju iz biologije.

Nadamo se da su škole domaćini Opštinskog takmičenja opštinske rang liste već prosledile školama zaduženim za pravljenje okružnih rang listi (spisak i email adrese škola zaduženih za okružnu listu, školama domaćinima opštinskog takmičenja poslali smo 13. marta). Škole domaćine koje to još uvek nisu učinile, molimo da, kada se za to steknu uslovi, pošalju konačnu opštinsku rang listu školi zaduženoj za svoj okrug, kako bismo, kada se završi period vanrednog stanja, mogli proglasiti okružne liste, rangirati učenike prema Pravilniku, i objaviti imena učenika koji su osvojili diplome i nagrade na opštinskom takmičenju. Preduslov da se formira rang lista je da nam svi okruzi (odnosno škola zadužena za sakupljanje opštinskih rezultata u svom okrugu) pošalju sumarne rezultate održanog takmičenja.

Ovom prilikom, ZAHVALJUJEMO SE svim školama organizatorima opštinskog takmičenja, kao i školama koje su prihvatile obavezu formiranja okružnih listi.

Sve dodatne informacije u vezi takmičenja koje dobijemo, blagovremeno ćemo vam prosleđivati, u skladu sa odlukama i instrukcijama Ministarstva.

Srdačan pozdrav,
Srpsko biološko društvo i Organizacioni tim takmičenja iz biologije

Comments are currently closed.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/