Simpozijum biologa i ekologa RS – SBERS2020

16. јул 2020 Vladimir Nikolic Vesti

Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci organizuje IV Simpozijum biologa i ekologa Republike Srpske sa međunarodnim učešćem (SBERS2020) u periodu od 12. do 14. novembra 2020. godine. Uslijed novonastale situacije, a u vezi sa pandemijom korona virusa, Simpozijum će ovoga puta biti održan online.

Koristeći online platformu (GoogleClassroom) učesnici će imati priliku pristupiti usmenim izlaganjima, poster prezentacijama i ostalim materijalima Simpozijuma sa bilo koga mjesta i u bilo koje vrijeme tokom trajanja Simpozijuma. Takodje, učesnici će moći međusobno komunicirati na GoogleClassroom platformi, koristeći GoogleMeet link i/ili prepiskom u komentarima ispod odabranog materijala.

Osnovni cilj Simpozijuma je okupljanje biologa i ekologa Republike Srpske i okruženja u cilju razmjene znanja, iskustava i jačanja saradnje između kolega koji rade u srodnim oblastima, te učešće profesora osnovnih i srednjih škola radi unapređenja nastave biologije, ekologije i srodnih predmeta.

Više inormacija se nalazi na: https://pmf.unibl.org/sbers-2020/

Comments are currently closed.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/